Od 1982.

Atila Huđik PR Huđik - Temerin

Sad već davne 1984. godine osnovana je kovačka radionica koja se bavila tradicionalnom obradom metala. Posle 10 godina poslovanja, radionica prerasta u HUĐIK PROIZVODNU KOMPANIJU, koja se bavi proizvodnjom delova za priključne poljoprivredne mašine. Sa više od 35 godina radnog iskustva, uz stručnost i posvećenost, našim kupcima garantujemo kvalitet i pouzdanost. Osim tradicije u proizvodnji delova za poljoprivredne priključne mašine, sa asortimanom od preko 500 delova, od 2003. godine izrađujemo i nove priključne mašine. U ponudi imamo: špartače, setvospremače, germinatore i grubere.

Image

Mašine su dostupne u više veličina i izvedbi po zahtevu kupaca. Konkurentnost na tržištu obezbeđujemo korišćenjem kvalitetnih materijala i primenom modernih proizvodnih procesa. Uz kompjutersko konstruisanje, u proizvodnji primenjujemo i tehnologije sečenja laserom, zavarivanje industrijskom Lorch tehnologijom, mašinsko (robot) zavarivanje, magnetno farbanje plastičnim prahom.

Za proizvodnju naših proizvoda koristimo isključivo prvoklasne čelične ploče iz EU. Za obrtne elemente konstrukcija mašina, nabavljamo ležajeve samo od pouzdanih proizvođača. Naša firma ima patentirana rešenja i više certifikata o kvalitetu proizvedenih mašina, kao i odobrenu CE standardizaciju. Radi održavanja kvaliteta i razvoja, sarađujemo sa Fakultetom Tehničkih Nauka iz Novog Sada, sa kojim imamo sklopljeni Ugovor o tehničkoj saradnji.

Od osnivanja firme ostali smo dosledni našim ciljevima i poslovnoj politici, a to je proizvodnja vrhunskog kvaliteta i razvoj prema potrebama korisnika. Naši proizvodi se po pouzdanosti, trajnosti i učinku mogu takmičiti sa vodećim inostranim proizvođačima. O tome svedoče brojne osvojene nagrade na poljoprivrednim sajmovima, kao i zadovoljni domaći i inostrani kupci. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte našu firmu i od zaposlenih možete dobiti detaljne informacije o cenama proizvoda, tehničkim karakteristikama, uslovima prodaje i isporuke, uslovima i trajanju garancije, o posebnim porudžbinama i svemu drugom šta Vas interesuje.

Image
Image

Naša kompanija u Brojkama

0+

Osvojenih Nagrada

0+

Aktivnih Klijenata

0+

Proizvoda na Lageru

Naši proizvodi se po pouzdanosti, trajnosti i učinku mogu takmičiti sa vodećim inostranim proizvođačima. O tome svedoče brojne osvojene nagrade na poljoprivrednim sajmovima, kao i zadovoljni domaći korisnici i inostrane firme sa kojima kojima sarađujemo oko izvoza i prodaje u inostranstvu.

Kompanije sa kojima sarađujemo: